Inici El Consell

L'oposició Ciudadanos

 
19/05/2021
Cs al Consell de Menorca demanarà en el ple de maig de 2021 adaptar les mesures anti-Covid a la situació actual de la pandèmia

La formació taronja aposta per l'actualització de protocols en espais interiors i un nou sistema de fases amb diferents nivells de restricció.

19/05/2021
Cs demana al Consell Insular de Menorca que les entitats locals disposin d'un mínim del 10% de fons de recuperació de la Unió Europea

Des de Ciudadanos hem registrat una iniciativa que insta el Govern d'Espanya a dur a terme la moció aprovada al Senat perquè els ens locals puguin disposar directament d'un mínim del 10% dels Fons de Recuperació de la Unió Europea.

28/04/2021
APROVADA LA PROPOSTA D'ACORD DEL GRUP CIUTADANS PER AL SEGUIMENT I IMPLEMENTACIÓ DE MOCIONS I PROPOSTES D'ACORD IMPLEMENTADES EN EL PLE

El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, va proposar en el ple insular implementar un sistema de seguiment i execució de les mocions i propostes d'acord aprovades en ple, amb la intenció de conèixer el grau de compliment, temps d'execució i partida pressupostària. Així, va sol·licitar que tota aquesta informació es publiqués al Portal de Transparència del Consell Insular facilitant l'accés a la informació tal com indica la Llei 19/2013, de 9 de desembre.

30/03/2021
S’aproven 20 de les 30 propostes presentades per Cs al Debat de Política General 2021.

Menorca, dilluns 29 de març de 2021. El Conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, ha donat la benvinguda a l'aprovació de 20 de les seves 30 mocions per a resolucions avui en el debat de política general.

22/03/2021
APROVADA LA MOCIÓ DE CIUDADANOS RELATIVA A IMPULSAR LA ENERGÍA EÓLICA A MENORCA

En el ple de març de 2021, el Grup Ciudadanos va presentar una proposta d'acord per impulsar l'energia eòlica a les Illes Balears, com a pilar clau en el desenvolupament de les energies renovables per aconseguir la descarbonització del sector energètic. També ha acordat estudiar i promoure, sempre que sigui possible, projectes tecnològics de generació renovable emergents com el mar i el vent solar flotant.

22/03/2021
IMPLANTACIÓ GRADUAL D'IL·LUMINACIÓ INTEL·LIGENT I AUTOSUFICIENT PER A UNA MENORCA MÉS SOSTENIBLE

El Grup Ciudadanos del Consell de Menorca va presentar en el ple del mes de març (15/3/21) una proposta d'acord per a l'aplicació gradual de la il·luminació intel·ligent i autosuficient en carreteres, carreteres i carreteres urbanes i interurbanes.

17/03/2021
SOL·LICITA LA INCORPORACIÓ DE MENORCA COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA AL CLUB DE PRODUCTES DE TURISME FAMILIAR

El conseller Eugenio Ayuso va proposar en el ple del 15 de març de 2021 que la institució insular iniciï tots els tràmits per obtenir el segell de Turisme Familiar i incorporar així l'illa com a destinació turística al Club de Productes de Turisme Familiar.

16/02/2021
El conseller de Cs al Consell Insular de Menorca, Eugenio Ayuso, demanarà en el ple de 15 de Febrer de 2021 a l'equip de govern de les obres en el tram entre Alaior-Maó de la carretera general.

Ayuso ha recordat que, a finals del 2020, el ministeri de mobilitat va anunciar l'execució del primer tram de les obres generals de carreteres Alaior-Mahón Me1, que implica el tram entre la rotonda d'accés d'Alaior i el pont de l'Argentina, que començarà a la segona meitat 2021.

16/02/2021
Cs al Consell de Menorca interpelarà a la consellera Salord sobre el funcionament del parc eòlic Milà

ugenio Ayuso: "Volem conèixer la situació actual del parc, la l'evolució de l'energia generada, així com els plans de futur per a aquests "Molt bona relació qualitat-preu"

16/02/2021
Cs al Consell de Menorca dóna la benvinguda a l'aprovació de la seva proposta per reservar plaça per a aquells que no han pogut presentar-se Proves de certificats en català per estar confinat

El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, ha donat la benvinguda aquest dilluns al ple d'aprovació proposta que sol·licita a la institució insular que incentiva la ministeri d'Educació per reservar la plaça i la taxa abonada a aquells que no fer les proves de certificats catalans perquè estaven confinats.

16/11/2020
Aprovada sa proposta de Ciutadans de posar en marxa una campanya informativa sobre s'ús de sa app "Radar Covid"

Menorca, dimarts 16 de novembre de 2020. Es conseller de Cs en el Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, s'ha congratulat aquest dilluns de s'aprovació en ple de sa seva proposta per posar en marxa una campanya informativa sobre s'ús de s'aplicació ‘Radar Covid’.

15/10/2020
Ciutadans insta al Consell de Menorca a adoptar mesures necessària per garantisar una prestació eficaç i eficient en sa gestió i eliminació de residus càrnics

Es conseller de Cs en el Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, presentarà en es pròxim ple una moció que insta a s'institució a adoptar ses mesures necessàries per garantisar una prestació eficaç i eficient a sa gestió i eliminació des residus procedents des SANDACH (subproductes animals no destinats an es consum humà) de tipo 2 i 3.

20