Inici El Consell

L'oposició PP

 
12/04/2021
Què en treim del debat de política general? Les propostes del PP

El dia 15 de març es va celebrar el debat de política general. El Grup Popular, amb el conseller Adolfo Vilafranca com a portaveu, va ser la força política que proporcionalment va presentar més propostes de resolució, 79 del total de 172; 79 de les 162 que es van debatre.

08/03/2021
VALORACIÓ SOBRE LA REMODELACIÓ DEL GOVERN i SEVES CONSEQÜÈNCIES

- El conseller Marc Pons, que últimament estava bastant qüestionat fins i tot per les forces polítiques que donen suport a el Govern balear, ha trobat sortida a una llarga permanència en la política autonòmica, amb un càrrec al Ministeri de Transició Ecològica que li proporciona una sortida airosa. Li desitgem sort i esperem que les illes Balears i en concret Menorca puguin conèixer i beneficiar-se dels plans de transició energètica amb totes les possibilitats d'ajuda que això comporta.

08/03/2021
INTERPEL·LACIÓ SOBRE EL NOMENAMENT FALLIT D'UNA SÍNDICA DE GREUGES

El conseller Carlos Salgado va interpel·lar la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, per les estranyes circumstàncies que s'estan produint per cobrir les dues vocalies vacants de la Sindicatura de Greuges de Menorca.

08/03/2021
El Grup Popular tanca un acord unànime per la defensa de les "casetes de vorera"

La notícia sobre l'avís de desmantellament de barraques de barca a Cala Sant Esteve, per part de la Demarcació de Costes, i altres antecedents coneguts sobre la fi de concessions al litoral va aixecar l'alarma.

23/11/2020
Per una memòria que es recordi de tots

El conseller Carlos Salgado va interpel·lar al ple del mes de novembre a la presidenta de Consell, Susana Mora, per haver participat en l'acte d'homenatge a quatre militars republicans. El Grup Popular es basa en fonts historiogràfiques per assegurar que alguns dels homenatjats van participar en l'organització dels afusellaments que van acabar amb la vida de les de 75 persones que havien tancat al vaixell-presó Atlante.

23/11/2020
Aprovada la proposta per ampliar les beques a estudiants

En el Ple de novembre el Grup Popular va presentar una proposta per tal que els estudiants que opten per fer fora de Menorca graus universitaris que també ofereix la seu de Can Salord, a Alaior, també puguir aspirar a obtenir ajuda del Consell

24/09/2020
EL PP ACONSEGUEIX PROMOURE UN ESTUDI DE CARRETERA ALTERNATIVA ENTRE CIUTADELLA I FERRERIES

L'equip de govern de el Consell de Menorca es concedeix un termini de sis mesos per estudiar les possibles alternatives per obrir una segona carretera entre els termes de Ciutadella i Ferreries.

24/09/2020
LA PRESIDENTA I EL SEU EQUIP, JUTGE I PART EN TRIBUNAL DE SELECCIÓ QUE TRIA A ELENA COSTA COM A DIRECTORA DE FOMENT DEL TURISME

El Grup Popular i Ciutadans han qüestionat la conducta de la presidenta Susana Mora, el conseller Miquel Company i el director insular d'Ordenació Turística, Jesús Gomila, per haver impulsat a Elena Costa com a directora gerent de Foment de Turisme de Menorca.

24/09/2020
EL PP EVITA QUE ES RETIRI LA MEDALLA D'OR AL REI JOAN CARLES I

El Grup Popular s'ha manifestat en contra de retirar la medalla d'Or al Rei Joan Carles I, el màxim distintiu que atorga la institució i que se li va concedir el 17 de gener de 1993.

20