Educació


Els objectius i funcions del Servei d'Educació són:

- Desenvolupar polítiques relacionades amb l'educació: millorar l'educació infantil en atenció al Mapa escolar d'educació infantil de 0-3 anys
- Seguiment de l'educació de persones adultes
- Suport a la iniciativa educativa de Menorca (UNED, UIMIR, programa Salut Jove, ...)

Seu del CIMPl. de la Biosfera, 5, 07703, Maó
Tel.: 971360793
Fax: 971368216
 
Noticies relacionades
 
 
26/04/2021
El Consell Insular treu la convocatòria de beques per a estudis fora de Menorca, pendent de rebre l'aportación del Govern de les Illes Balears

El Consell Insular de Menorca ha aprovat avui la convocatòria anual d’ajudes per realització d’estudis fora de Menorca, amb la voluntat de compensar el major cost econòmic que suposa cursar estudis fora del lloc habitual de residència, i poder complementar les ajudes i/o ampliar, el ventall de beneficiaris de les ajudes que convoquen amb un objecte similar l’Administració de l’Estat i la Comunitat Autònoma o altres institucions i entitats privades.

22/04/2021
El Consell Insular de Menorca critica la discriminació de les escoles de música de l'illa en la convocatòria d'ajudes econòmiques del Govern a les escoles de música i dansa

El BOIB de dia 17 d’abril ha publicat la resolució del conseller d’Educació i Formació Professional per la qual es convoquen ajudes econòmiques per al curs 2020-2021 per contribuir al sosteniment de les escoles de música i dansa de les Illes Balears reconegudes per la Conselleria d’Educació de titularitat pública.

12/01/2021
Quarta edició dels STEM Talks Menorca

Per quart any consecutiu, STEM talks Menorca torna en una nova edició per apropar la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques a tota persona interessada de manera divulgativa i comprensible per tothom que vulgui conèixer més sobretot el que envolta el món STEM. Aquestes jornades són organitzades pel Google Developer Group Menorca amb la col·laboració del Consell Insular i la Fundació Bit.

15/12/2020
Disponible la nova aplicació web per a la prevenció de les drogodependències entre la gent jove

L’aplicació ‘Projecte Home Balears Prevenció’ és la nova iniciativa per prevenir les addiccions entre els joves. Es tracta d’una aplicació web que té per principal objectiu sensibilitzar a la població en general sobre les problemàtiques derivades dels problemes d'addiccions, amb o sense substància.

    
19/11/2020
XII Jornades Educació Infantil de Menorca: ‘Fer de mestra: ser i estar a l’aula d’infantil’

Els dies 27 i 28 de novembre tornen les Jornades d’Educació Infantil organitzades pel Consell Insular a través del SAEI i amb la col·laboració de l’EAP.

21/10/2020
Inici del programa Salut Jove i Cultura

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer l'oferta de tallers i activitats complementàries que el Consell Insular ofereix als centres educatius de l'illa pel curs 2020-2021 a través del Programa Jove i Cultura.

05/10/2020
El SAEI del Consell adapta els seus programes a la nova realitat escolar per seguir acompanyant els centres educatius, infants i famílies que ho requereixen

El Servei d’Atenció Educativa Infantil del Consell Insular neix de la sinergia creada entre el Consell Insular de Menorca i els diferents Ajuntaments de l’Illa de Menorca

23/09/2020
Presentació de la nova ‘Guia pràctica per a l’atenció als processos de pèrdua i dol des dels centres educatius’

El director insular d’Educació, Joventut i Esports, Josep Juaneda, ha presentat aquest matí la ‘Guia pràctica per a l’atenció als processos de pèrdua i dol des dels centres educatius’. L'ha acompanyat l’autora de la guia i psicòloga general sanitària amb acreditació d’experta en psicooncologia i cures pal·liatives i atenció al dol, Belén Calafell.

    
11/09/2020
Finalitza un estiu per créixer amb gran èxit

La segona edició del programa un estiu per créixer finalitza amb gran èxit. Han participat en aquesta edició un total de 300 joves menorquins de tots els municipis de l’illa. D’aquests, 188 hi han participat el mes de juliol i 112 el mes d’agost. Entre els serveis d’aprenentatge que han realitzat predominen els serveis de caràcter educatiu, comerç local, informàtica, cultura, etc.

11/09/2020
El Consell Insular de Menorca demana a la Conselleria d'Educació del Govern Balear que es planifiquin els cursos amb coordinació amb la resta d'administracions per facilitar l'accés als estudis superiors dels estudiants insulars

Són moltes les famílies que han perdut l'estabilitat econòmica de la llar. La caiguda d'activitat ha tingut efectes immediats sobre l'ocupació, repercutint en moltes mares i pares de joves que estudien fora, i que són la font principal del finançament de la seva vida com estudiants desplaçats. I molts joves estudiants que aprofitaven l'estiu per fer feina i així poder sufragar una part de les despeses que els ocasiona passar el curs fora de l'illa de residència, enguany no han pogut aconseguir un lloc de feina.

11/09/2020
Les sessions de l'Escola de Salut Pública de Menorca es podran seguir en obert a través de Youtube

Ja hi ha 2.045 inscrits a les activitats que s’han organitzat del 16 al 23 d’aquest mes de setembre en format online

09/09/2020
Les escoletes de Menorca estan preparades per obrir

En aquests moments d’incertesa, preocupació, temors i dubtes per mor de la Covid-19 el Consell Insular de Menorca vol fer arribar un missatge de tranquil·litat a les famílies.

    
07/09/2020
El Consell Insular ofereix les seves instal·lacions al GOIB per a l'inici del nou curs escolar

L'oferta es dirigeix al conseller d'Educació del GOIB, Martí March, per tal de posar a disposició de la seva conselleria les instal·lacions menorquines i així facilitar l'inici del nou curs escolar.

    
 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ