Coolinquiet

    
 

On puc trobar un de recàrrega elèctrica pel meu vehicle a Menorca?

    
 

    
 

Quins carrils bici hi ha a Menorca?

    
 
 
Noticies relacionades Més notícies
 
 
24/03/2021
Finalitzen les obres de la nova rotonda de Sant Climent

El Consell Insular de Menorca ha donat per finalitzades les obres de la nova rotonda de Sant Climent que es van iniciar el passat 1 de desembre. L’objectiu d’aquesta actuació és la millora l’encreuament de la Me-12 amb el carrer de Mussuptà i carretera de Binidalí, a Sant Climent.

18/03/2021
Finalitzen les obres de millora del paviment del Camí del Far de Cavalleria

Aquesta setmana s’han donat per finalitzades les obres de millora del ferm del Camí del Far de Cavalleria. Les obres, que han durat 2 mesos, han consistit en la millora del paviment del camí, en un tram d’aproximadament 3,8 km des de l’entrada a la finca de Santa Teresa fins a les barreres del far de Cavalleria.

16/03/2021
Avís de caducitat de la targeta TMES

El 2016 es van activar bona part de les targetes TMES que actualment atenen les necessitats de mobilitat en transport públic per a jubilats i pensionistes de la nostra illa. Aquestes targetes tenen una caducitat de 5 anys, per tant, al llarg d’aquest 2021 toca renovar-les per poder continuar gaudint dels descomptes de la mateixa.

11/03/2021
El Consell Insular posa en marxa una nova campanya per a fomentar l’ús del transport públic

El rastre que va deixant darrera la pandèmia provocada per la Covid-19 són perceptibles a molts sectors i activitats. El transport públic de passatgers per carretera no n’és una excepció. Les severes restriccions en la mobilitat imposades pel confinament absolut que, fa tot just un any es va decretar arreu de l’estat, van reduir de forma exponencial el nombre de passatgers que es decidien a utilitzar la xarxa de transport regular.

     
09/03/2021
Inicien les obres del Camí de Trepucó

El passat mes de febrer es van iniciar les obres d’enllumenat del Camí de Trepucó/Bintaufa. El tram té una longitud aproximada de 310m i es troba en el terme municipal de Maó. Aquesta actuació contempla la instal·lació de 17 nous fanals que il·luminaran el tram amb gran eficiència energètica gràcies a la il·luminació LED i la incorporació d’un rellotge que regularà les hores d’encesa i apagada de lluminària de manera automàtica.

03/03/2021
La consellera de Mobilitat del Consell Insular participa en la reunió del Consell Balear de Transports

La consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, ha participat avui dimecres dia 3 a la sessió ordinària del Consell Balear de Transports, celebrat de forma telemàtica i presencial al Consolat de Mar.

16/02/2021
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’obra de la fàbrica existent sobre el torrent del camí de Cavalleria

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han donat per conclosa la rehabilitació de l’obra de fàbrica existent, sobre el torrent del camí del Cap de Cavalleria i la millora del tram del camí afectat. El projecte ha inclòs el perllongament del pont en ambdós costats de l’eix del camí i la millora de la corba que presenta el camí, permetent una ampliació de les voreres necessària per al trànsit de vehicles.

12/02/2021
Inici del servei de parada de bus regular a la zona residencial de Son Oléo (Ciutadella)

El pròxim dilluns 15 de febrer està prevista la posada en marxa de la nova parada del servei regular de passatgers a la zona residencial de Son Oléo, que s’incorporarà en el traçat i recorregut de la línia 65 amb 4 freqüències diàries, dues al matí i dues al capvespre.

     
10/02/2021
Finalitzen les obres de rehabilitació de l’Avinguda Central de Cala’n Porter

Aquesta setmana s’han donat per concloses les obres de rehabilitació de l’Avinguda Central de Cala’n Porter. Es tracta d’una iniciativa subvencionada a través dels Fons rebuts al Consell Insular per la fallida de Thomas Cook i que ha estat gestionada i executada per l’Ajuntament d’Alaior

08/02/2021
Inici del pintat de les parets de les andanes de l’estació d’autobusos de Maó

L’estació d'autobusos de Maó lluirà una nova imatge de color pel que fa a les parets que donen a les andanes de l’estació. El departament de Mobilitat informa que, al llarg de la setmana, s’iniciaran les tasques de pintat amb els colors corporatius a les parets exteriors de les andanes que, durant anys, han contemplat el pas del temps sense cap millora pel que fa al seu aspecte. Es preveu que aquestes feines d’embelliment no s’allarguin més enllà de deu dies.

08/02/2021
Inici de les obres de millora de la via perimetral (Mascaró Passarius) de Ciutadella

Aquesta setmana està previst que donin inici les obres de millora de la zona que serveis d’intercanviador a la via perimetral de Ciutadella. Aquestes obres tenen una durada prevista de 3 mesos i han de servir per adequar i millorar un espai que acull bona part del trànsit de passatgers del servei públic de bus, mentre no finalitzi el procés per ubicar el que serà la futura estació d’autobusos de Ciutadella.

04/02/2021
Inicia la fase 2 de les obres de la rotonda Sant Climent

Divendres 5 s’iniciarà la fase 2 de les obres de la Rotonda de Sant Climent. El termini de la fase serà d’un mes, on el tram de carretera Me-12 davant el carrer Mussuptà es tancarà al trànsit per 1 mes, i aquest serà desviat amb les següents afeccions:

     
01/02/2021
Adequació marquesines del servei regular de passatgers al municipi d'Alaior

El departament de Mobilitat del Consell Insular continua amb el procés d’adequació de les parades i marquesines que conformen la xarxa del servei regular de passatgers per carretera.

27/01/2021
El Govern cedeix l’estació de busos de Maó al Consell de Menorca

La Presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, el conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern Balear, Marc Pons, la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis i el batle de l’Ajuntament de Maó, Hèctor Pons, han fet públic avui l’acord de cessió gratuïta i definitiva de l’estació de busos de Maó.

25/01/2021
Inici de les tasques per a la substitució de la maquinària de climatització de l’estació d’autobusos de Maó

El departament de Mobilitat del Consell Insular informa que aquesta setmana s’iniciaran les feines que han de permetre la substitució de la maquinària per climatitzar l’edifici de l’estació d'autobusos de Maó.

11/01/2021
Adequació marquesines del servei regular de passatgers al municipi de Ferreries

El Consell Insular continua amb el procés d’adequació de les parades i marquesines que conformen la xarxa del servei regular de passatgers per carretera.

     
21/12/2020
Horaris especials del servei regular de passatgers pels dies de Nadal, Sant Esteve i cap d’any

Des del Departament de Mobilitat es vol avisar i recordar a les persones usuàries que ateses les pròximes festes de Nadal, Sant Esteve i cap d’any hi haurà algunes línies del servei regular de passatgers per carretera que es veuran afectats, com és el cas de la L01, L02, L03, entre d’altres.

17/12/2020
Es presenta el projecte del tram de la carretera Me-1 des d’Alaior fins a l’Argentina

Aquest matí s’ha presentat el projecte de remodelació de la carretera Me-1 corresponent al tram que va des del poble d’Alaior fins a la urbanització de l’Argentina. La presentació ha anat a càrrec de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i la directora insular de Carreteres, Elena Vílchez.

10/12/2020
El departament de Mobilitat rebrà 2 milions d’euros per al servei públic de passatgers per carretera

Els pressupostos generals del Govern Balear preveuran per al 2021 una partida quantificada amb 2 milions vuitanta mil euros que aniran íntegrament destinats al servei públic de transport de passatgers per carretera.

09/12/2020
Finalitzen les obres de rehabilitació dels accessos al municipi d’Alaior

Aquest matí la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis, i l’alcalde d’Alaior, José Luis Benejam, han

     
Destacats

Comprèn l'activitat administrativa del Consell Insular en matèria de carreteres, millora i manteniment de camins, transports i inspecció tècnica de vehicles.


 

Mobilitat
Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera

El Pla insular de serveis de transport regular de viatgers per carretera és el primer que elabora el Consell Insular de Menorca i pretén, a partir de l'anàlisi acurada de la situació actual, de l'estructura viària, de la distribució de la població, de les característiques de l'oferta i demanda actuals del transport públic regular a Menorca i de la diagnosi específica del sistema, extreure'n les conclusions pertinents que serveixin per planificar les accions que s'han d'emprendre en endavant.

Mobilitat
Pla Director Sectorial de Carreteres

El Pla Director Sectorial de Carreteres inclou un anàlisi de l’evolució demogràfica, equipaments i usos del sòl de l’illa; una descripció geogràfica de les unitats paisatgístiques, d’acord amb la divisió establerta al Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) i una anàlisi de les característiques hidrològiques generals i la seva interacció amb la xarxa viària, destacant especialment les zones inundables. 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ