Aprovada sa proposta de Ciutadans de posar en marxa una campanya informativa sobre s'ús de sa app "Radar Covid"

Menorca, dimarts 16 de novembre de 2020. Es conseller de Cs en el Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, s'ha congratulat aquest dilluns de s'aprovació en ple de sa seva proposta per posar en marxa una campanya informativa sobre s'ús de s'aplicació ‘Radar Covid’.

“S'objectiu és acostar sa app a sa ciutadania i explicar-los s'importància des seu ús”, ha dit Ayuso, qui ha insistit que “ses institucions tenen un paper fonamental perquè hi hagi un ús massiu de s'aplicació”.

“Des de Ciutadans consideram important convidar sa ciutadania a descarregar sa app i fer ús de sa mateixa per poder complementar sa labor que estan realisant es rastrejadors que depenen de Salut”, ha dit es conseller de Cs a Menorca.

Així mateix, es conseller de Cs ha assenyalat que “aquesta promoció hauria de fer-se també en ports i aeroports perquè es turistes en arribar se descarregassin sa app i fessin ús d'ella”. Finalment, Ayuso ha explicat que aquesta proposta se sumesqui en unes altres que ja ha presentat es grup de Cs en el Consell de Menorca per garantisar sa seguretat sanitària i promocionar Menorca com una destinació segura.

· Eugenio Ayuso: “Ses institucions tenen un paper fonamental perquè hi hagi un ús massiu de s'aplicació”

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa