El Consell Insular instal·la màquines purificadores d’aire als centres residencials

Els centres residencials del Consell Insular compten a partir d’ara amb màquines purificadores per millorar la qualitat de l’aire i reforçar les mesures contra la Covid-19. Aquesta iniciativa va néixer davant l’evidència científica que la ventilació d’espais tancats compartits és una de les claus per evitar contagis. D’aquesta manera, es vol aconseguir millors condicions de seguretat i salut.

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha explicat que ‘amb l’arribada del fred, ens preocupava la correcta ventilació dels centres per tal de mantenir una adequada qualitat de l'aire. Aquests aparells són una eina important perquè ens permeten conèixer la qualitat de l'aire i saber quan és necessari ventilar per tenir les condicions òptimes’. També ha recordat que ‘tot i la instal·lació d’aquestes màquines, es continuen amb la resta de mesures de seguretat i prevenció com les distàncies, l’ús de mascareta i higiene de mans, entre d’altres’.

Per a la instal·lació dels aparells, es va optar per elaborar un informe tècnic on es valorés les unitats necessàries en cada centre per garantir el seu correcte funcionament. Així, una vegada fet l’estudi s’han instal·lat:

- Residència de gent gran: 7 unitats (8.369,9€)
- Centre Sociosanitari de Santa Rita: 10 unitats (11.957,00€)
- Trepucó I: 1 unitat (1.195,7€)
- Trepucó 2: 2 unitats (2.391,4€)
- Casa Infància: 2 unitats (2.391,4€)


Maó, 24 de novembre del 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ