Inici del servei a demanda de la línia 75 entre Es Migjorn Gran i Es Mercadal

El dilluns 23 de novembre està previst que es posi en funcionament el servei de llançadora entre les localitats des Migjorn Gran i Es Mercadal. La novetat d’aquest servei serà que es realitzarà sota demanda i amb vehicles de taxi, és a dir, les persones usuàries del servei hauran de sol·licitar prèviament la seva intenció de realitzar un desplaçament sentit Es Mercadal o Es Migjorn Gran fins una hora abans de l’hora de sortida.

Els taxistes de les dues localitats seran els encarregats de realitzar els trajectes enlloc dels habituals autobusos que cobrien aquest servei. L’acord ha sigut possible gràcies a l’empresa concessionària d’aquest servei, Transports Menorca, SA, el col·lectiu de taxis d’Es Migjorn Gran i d’Es Mercadal i el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca. El servei romandrà operatiu de dilluns a divendres i seguint l’horari escolar lectiu i amb total de tres freqüències diàries.

Les restriccions imposades per mor de la pandèmia i la baixa afluència d’usuaris d’aquesta línia havien impedit, fins a hores d’ara, l’inici del seu funcionament. Finalment el Consell ha optat per buscar fórmules que permetin el desplaçament dels habitants de les dues poblacions optimitzant recursos i adaptant les expedicions a l’horari de pas de la línia 1, que uneix els municipis de Maó i Ciutadella amb aturades als diferents pobles.

El preu dels trajectes, tant d’anada com de tornada, serà el mateix que s’aplica al servei regular de bus, és a dir, les persones usuàries no veuran incrementat el preu del servei tot i realitzar-se en vehicle de taxi.

Les reserves es realitzaran telefònicament i es preveu que tengui una bona acollida entre la població resident.

Maó, 17 de novembre del 2020

Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ