Gerard Carrillos ha resultat el guanyador del concurs Lletres i Mots de 2020

Com cada any, el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del CIM i la Xarxa de Biblioteques de Menorca han organitzat el concurs Lletres i Mots, adreçat als estudiants de 3r d’ESO dels centres de l’illa, la final del qual té lloc en el marc de la Fira del Llibre en Català.

Aquest any, tot i les dificultats derivades de la pandèmia de covid-19, hi han participat un total de 7 centres de Menorca (IES Joan Ramis i Ramis, IES Pasqual Calbó, IES Cap de Llevant, Col·legi Sant Josep, IES M. Àngels Cardona, Col·legi Sant Francesc de Sales i IES Biel Martí).

De les tres eliminatòries locals que es van dur a terme dins el mes d’octubre a Maó, Ciutadella i Ferreries, van sortir set finalistes per enfrontar-se a la final que ha tingut lloc aquest dissabte 7 de novembre, dins els actes de la Setmana del Llibre en Català a Menorca que enguany s’estendrà fins al 14 de novembre.

Finalment, el guanyador de l’edició de Lletres i Mots 2020 va ser Gerard Carrillos, de l’IES Pasqual Calbó de Maó. L’enhorabona al guanyador i a tots els finalistes que van disputar la final.

Recordam que, durant tota la setmana, continuen les activitats de la Setmana del Llibre en Català a Menorca (el programa es pot consultar a www.culturamenorca.org) i la venda de llibres a Llibreria Pau, VaDllibres i Juguettos (Ciutadella), Sa Llibreria (Ferrereies), i Espai 14, Sa Catòlica, Llibreria Catalana, Jocs i Xala Llibres (Maó), amb descomptes especials per la compra de llibres en català i l’oportunitat de participar en un sorteig a través del punt de llibre numerat que es dona amb cada llibre comprat.

Maó, 9 de novembre de 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa