La Xarxa de Biblioteques de Menorca comprarà a les llibreries de Menorca els llibres demanats pels ciutadans el dia de Sant Jordi

Data : 27/04/2020

Durant el dia de Sant Jordi i en el marc de la celebració de “Sant Jordi a redossa”, els ciutadans van poder demanar a les biblioteques públiques de Menorca els llibres que volien llegir. Així, les biblioteques han rebut més de cent sol·licituds per part de diferents persones. Les compres dels llibres demanats es repartiran entre les llibreries de Menorca.

La major part de les peticions han estat novel·les, tant en català com en castellà, seguit de llibres de divulgació i assaigs sobre l'actualitat. Els contes infantils i les narracions per a joves tampoc no han faltat. S'han demanat tant novetats com obres de sempre.

Val a dir que des de fa anys, la Xarxa de Biblioteques té el compromís de fer la quasi totalitat de les seves adquisicions a les nostres llibreries. Des de la Xarxa de Biblioteques s’espera tenir prest a disposició dels usuaris els títols sol·licitats i agraeixen les seves peticions i suggeriments.

Maó, 27 d'abril de 2020

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa