Fillets i filletes, per sortir al carrer, fem-ho bé!

Data : 26/04/2020

ImatgeDes del Consell Insular de Menorca i els diferents ajuntaments de l'illa recomanen una sortida al carrer, per part dels fillets, d'una forma segura, respectuosa amb les normes i amb els demés, però també anima a que sigui una sortida la més enriquidora i lúdica possible.

Es recorda que està permès la sortida als fillets i filletes de menys de 14 anys, i que es pot fer fins a un màxim d'1 km de casa i es recomana ajudar als infants amb missatges tranquil·litzadors, amb instruccions clares, prudència i molta tendresa. En aquest sentit, suggereix que es planifiqui la sortida, xerrant de l'itinerari amb els infants.

Es recorda que la sortida ha de servir per caminar, córrer, botar, etc; tenint en compte que el moviment és una part essencial del creixement dels infants. Les famílies poden aprofitar per preparar l'aventura que aniran a viure els fillets i filletes. Serà una ocasió per investigar, junts, com ha canviat el nostre entorn.

És molt important complir amb la norma de mantenir els 2,5 metres de seguretat, però recomana que siguin 5 metres. Finalment, recomana que mantinguin una bona higiene amb un bon rentat de les mans abans i després de sortir de casa.

Des del Consell Insular i els diferents ajuntaments es vol agrair el civisme mostrat per la societat menorquina i posar en valor l'excel·lent comportament dels més joves a l’hora d'afrontar aquesta situació que vivim. Ara és l'hora que els fillets i filletes puguin gaudir dels nostres carrers, camins i places.


Maó, 26 d’abril del 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ