Made in Menorca

Made in MenorcaMenorca és una illa d’arrels pageses, però també compta amb una llarga tradició artesana amb una gran varietat d’oficis antics. Encara, a dia d’avui, perduren els oficis d’arader, avarquer, esparter, mestre d’aixa o joier, entre tants altres, que fan que Menorca mantengui viva una llarga tradició artesana i faci perdurar una identitat que li és pròpia i la fa única. La societat menorquina, també, és ben coneguda pel seu caràcter innovador i emprenedor, fet que ha deixat en el nostre llegat indústries i comerços de referència.

El progrés de l’illa de Menorca passa per la seva conservació, per mantenir la seva identitat, per reinventar els nostres comerços per seguir fent-los atractius i competitius en una societat que avança tecnològicament a passes agegantades. És només des del record històric, d’allà on venim, que podem avançar cap a una societat més pròspera, més justa, i més compromesa amb la seva gent, la seva cultura, la seva identitat i també amb el seu territori; un territori que es vol refermar amb la seva condició de reserva natural de biosfera.

La promoció del producte local de Menorca, així com la dels seus sectors productius, és la raó de ser de «Made in Menorca», la marca que impulsa el Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca.

Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa