5è Forum Menorca Illa Jove dedicat a l'esport

Nota de premsa: 5è Forum Menorca Illa Jove dedicat a l´esport

Com viu la gent jove l'esport? Per què el practica, per què l'abandona? Com conviuen la formació esportiva reglada i la no reglada? Com es concilia la pràctica de l'esport amb els altres àmbits de la vida, com els estudis, la feina, amistats, família...? En quins valors educa? Com influeix en la convivència social?...

Aquestes, i altres qüestions, es debatran al 5è Fòrum Menorca Illa Jove, dedicat a l’esport, que tindrà lloc el dimarts 16 de novembre a les 18 h a l'Institut Menorquí d'Estudis (Camí des Castell, 28, 07702 Maó, Illes Balears). Aquesta trobada vol ser un altaveu per a persones joves, d’entre 16 i 30 anys, i un espai on compartir inquietuds, preocupacions i fer propostes en aquest àmbit per projectar un context esportiu millor.

Totes les persones joves interessades a participar en el 5è Fòrum Menorca Illa Jove poden realitzar la inscripció gratuïta a través del web de l'Institut de la Joventut de Menorca http://www.injovemenorca.com/.

Cal recordar que el Fòrum Menorca Illa Jove, organitzat per l’Àrea de Joventut del Consell Insular, és un cicle de debats sobre diverses temàtiques que afecten la joventut. L’objectiu que es pretén assolir és donar un paper més actiu a la gent jove en la presa de decisions sobre la Menorca que vol en el futur. Durant aquest darrer any han tingut lloc els fòrums d’ocupació, habitatge, cultura i medi ambient, on s’han portat a terme dinàmiques participatives, en un ambient distès i de relació amenitzat amb una petita bereneta.

Maó, 8 de novembre de 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa