Obertura de l'estació ITV de Maó els dissabtes

L’alta demanda per passar la inspecció ITV durant aquestes setmanes de juliol a les estacions de Menorca ha fet que, a l’estació de Maó, es decideixi obrir els dissabtes 24 i 31 de juliol entre les 8:00 i les 13:00 hores.

El retard per aconseguir cita durant aquestes setmanes d’estiu a un de les dues estacions ITV de Menorca ha obligat al Departament de Mobilitat del Consell Insular a requerir a Certio, empresa concessionària del servei, a adoptar mesures correctores per tal d’evitar un excessiu allargament temporal per obtenir cita per poder passar les inspeccions periòdiques dels vehicles.

Entre les mesures proposades hi havia la contractació de nous inspectors o la possibilitat que els actuals decidissin per allargar el seu horari laboral fent hores extres. De moment aquesta serà l’opció escollida a l’estació de Maó per tal de descongestionar l’acumulació de cites sol·licitades.

El retard en l’inici de la temporada turística ha fet que, particulars, empreses de lloguer de vehicles i altres persones usuàries hagin retardat les inspeccions ITV, aquesta acumulació d’inspeccions ha provocat el col·lapse a les estacions de Maó i Ciutadella on en aquesta última han patit el confinament preventiu per Covid-19 de 4 dels seus inspectors habituals, imponderable aquest que ha agreujat encara més el retard acumulat.

Es preveu que el temps d’espera per assolir cita s’estabilitzi al llarg d’aquestes setmanes.


Maó, 20 de juliol de 2021

Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ