L'inici d’operacions de Uep! Fly reforça la connectivitat de Menorca amb la resta de Balears

La presidenta del Consell Insular i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Susana Mora, ha rebut a l'aeroport el vol inaugural Mallorca-Menorca d’aquesta companyia.

La connectivitat de Menorca amb la resta d'Illes Balears queda reforçada gràcies a la irrupció de Uep! Fly en el mercat aeri interinsular. La companyia, filial de Swiftair, ha realitzat avui els seus vols inaugurals de les rutes Mallorca-Menorca i Mallorca-Eivissa. La presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha presidit a l'aeròdrom menorquí l'acte de benvinguda del vol procedent de Mallorca, en el qual viatjava a bord el conseller de la companyia a Balears, Javier Taibo. A l’acte també hi han assistit l'alcalde de Maó, Héctor Pons, i el director de l'Aeroport de Menorca, Santiago Martínez-Cava.

La presidenta del Consell ha destacat la importància de reforçar la connectivitat de Menorca amb la resta del territori insular en un moment clau per a la reactivació del turisme interior i ha mostrat la seva confiança en que aquesta nova companyia contribueixi a donar una empenta al turisme entre illes. I ho farà, segons Mora, amb un compromís de sostenibilitat, fonamental per a Menorca com a territori Reserva de Biosfera. Els avions amb els quals Uep! Fly opera les rutes interilles emeten un 40 per cent menys de CO2 i tenen un consum de combustible de menys de 3 litres per seient cada 100 km.

La companyia comença les seves operacions aquest mes de juliol amb dues freqüències diàries entre Palma i Menorca (dos vols d'anada i dos de tornada) i tres entre l'Aeroport de Palma i l'Aeroport d'Eivissa (tres vols d'anada i tres de tornada). En total, 10 vols al dia. La companyia ja té oficines de venda i atenció al públic en els tres aeroports balears i l'inici d'operacions suposa la creació de 50 llocs de treball. El pla de Uep! Fly és sumar destins de la Península aquest mateix any, si la demanda es recupera, i en una tercera fase obrir rutes internacionals per a connectar Balears amb la resta d'Europa.

Maó, 16 de juliol de 2021

Can't Logire login to the forum - I only Login the Elvenar game through
 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ