Pla Estratègic Agrari de Menorca

El Pla Estratègic Agrari de Menorca és un document de planificació estratègica que té com a principal objectiu poder planificar i orientar l'activitat agrària en un horitzó temporal durant els pròxims 5 anys.

A través d'aquest pla es vol dinamitzar el sector agrícola i crear llocs de treball, evitar l'abandonament de conreus i finques, potenciar la producció i comercialització de productes agrícoles i ramaders de qualitat i proximitat, crear demanda dels productes agraris locals i preservar els valors paisatgístics, ambientals i patrimonials que l'agricultura i ramaderia porta associats.

Al mateix temps, el Pla Estratègic s'estructura al voltant de 9 objectius específics en línia amb el que es marca des de la Unió Europea. En aquest sentit s'aposta per assegurar ingressos justos, incrementar la competitivitat, reequilibrar el poder en la cadena alimentària, lluitar contra el canvi climàtic, protegir el medi ambient, conservar el paisatge i la biodiversitat, recolzar el relleu generacional, mantenir les zones rurals vives, protegir la qualitat dels aliments i de la salut, i apostar pel coneixement i la innovació.

Més informació Consulta el pla
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa