Menorca promou el producte local a Madrid Fusión

Un total de 5 productors menorquins (Gin Xoriguer, Dolça Mar, Torralbenc, Subaida i Associació d’Oli de Menorca) han assistit aquests dies a la fira gastronòmica Madrid Fusión de la mà del Consell Insular de Menorca i de la Fundació Foment. Una fira que, tot i les mesures de prevenció sanitàries, ha permès apropar els productes menorquins a un gran nombre de públic assistent.

Com ha manifestat la directora insular d’Economia, Pilar Pons, ‘aquesta iniciativa ens permet donar l’oportunitat a petits productors a assistir a fires tan importants com aquesta i que, possiblement, no podrien fer-ho sense el suport del Consell’. També ha afegit que ‘el producte local és una peça clau per a la societat i l’economia menorquina i donar-lo a conèixer arreu d’Espanya i del món és una oportunitat de reactivació econòmica’.

Cal recordar que es tracta de la primera cita gastronòmica que es porta a terme aquest any a Espanya i ha comptat amb un centenar de ponents i 90 activitats. L’eix transversal d’aquesta edició ha estat la gastronomia circular i la necessitat de millorar els processos productius cap a un model més sostenible.

Maó, 2 de juny del 2021

 
Imatges relacionades
 
 
 
Departaments relacionats Presidència
Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa