Increment del servei de la línia 41 a partir de dilluns 17 de maig

Tot i les minses perspectives d’afluència de visitants i la corresponent obertura d’establiments turístics, el departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca preveu incrementar, per aquest dilluns 17 de maig, el nombre de freqüències en la línia 41 del servei regular de passatgers per carretera.

Aquest increment en el nombre de freqüències diàries de la L41 va dirigit a atendre les necessitats i peticions d’aquelles persones usuàries que, per motius professionals o d’estudis, requereixen d’aquest servei per a realitzar els seus desplaçaments en transport públic.

La línia que realitza el recorregut entre els municipis i zones turístiques des Mercadal, Fornells, Tirant, Son Parc i Arenal d’en Castell no ha deixat de prestar aquest servei al llarg de tot el període hivernal, algunes d’aquestes freqüències s’han realitzat sota demanda, evitant així desplaçaments i despeses innecessàries. L’increment de persones usuàries que s’han de desplaçar a alguna d’aquestes zones turístiques ha
facilitat poder ampliar els horaris i les freqüències.

De cara al mes de juny no es descarta realitzar una nova ampliació de servei.

Maó, 14 de maig del 2021

Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ