Encetam una nova temporada al centre de geologia

Des d’aquest dimarts 11 de maig el Centre de Geologia de Menorca reprèn la seva activitat habitual

Aquest mes de maig el Centre de Geologia de Menorca, ubicat a Ferreries, torna a obrir les portes. Com cada temporada s’oferiran diverses propostes per promoure la sensibilització mediambiental entorn la conservació del territori, apropar la geodiversitat insular a la societat i introduir nous conceptes geològics d’interès.

El visitant del Centre entendrà com el paisatge de Menorca està condicionat de manera determinant per les seves característiques geològiques. La seva exposició incideix en el perquè de les peculiars formes i colors d’algunes roques de l’illa, en els usos que han tingut tradicionalment o en els éssers vius més característics que han viscut a Menorca des de la seva formació fa més de 400 milions d’anys. Totes les activitats seguiran les mesures de seguretat i higiene que requereix l’actual crisi sanitària.

Concurs de fotografia

Aquest any, a més dels ja habituals tallers lúdics per apropar els valors geològics de Menorca al públic familiar, les visites guiades a l’exposició del Centre i altres activitats destinades preferentment a un públic adult, es convocarà un concurs de fotografia geològica.

Aquesta activitat, que ja es va organitzar durant els anys 2016 i 2018 i que va comptar amb una excel·lent participació, pretén difondre i apropar els valors geològics de l’illa entre la societat menorquina a partir d’una temàtica concreta. Prest es publicaran les bases del concurs que, un cop celebrat, se seleccionaran algunes de les imatges que s'hagin presentat i seran exposades temporalment al Centre.

Horari i visites guiades

L’horari del centre durant el mes de maig serà de dimarts a dissabte de 10 a 14 h. De juny a setembre l’horari habitual serà de dimarts a diumenge de 10 a 14 h i de 18 a 20 h. L’entrada és gratuïta i es poden concertar visites guiades per a grups a través del correu centregeologia@gmail.com

El Centre de Geologia de Menorca és un projecte de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries.

Maó, 13 de maig de 2021

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Medi Ambient i Reserva de Biosfera
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ