La Presidenta del Consell Insular es reuneix amb el President de Vueling

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i el President de Vueling, Marco Sansavini, acompanyats per la directora insular de Promoció Turística i Fons Europeus, Laura Ruiz, i la directora de Comunicació i Relacions Institucionals de Vueling, Ana Fernández, s’han reunit aquest matí per intercanviar impressions sobre la situació actual del sector turístic i com es presenta la pròxima temporada turística.

Durant la reunió, la Presidenta, Susana Mora, ha incidit amb la importància de conscienciar als turistes sobre la importància de complir amb els protocols de sanitat i de prendre totes les precaucions necessàries. En aquest sentit, Mora ha explicat a Vueling la nova campanya ‘Menorca, lo que nos gusta sentir’ que la FFTM ha engegat recentment on s’apel·la a la responsabilitat col·lectiva per seguir mantenint uns bons indicadors sanitaris.

En aquesta línia, la Presidenta del Consell, Susana Mora, ha proposat al President de Vueling, Marco Sansavini, sumar-se a aquesta iniciativa i han acordat que en tots els vols que la companyia aèria operi amb Menorca s’informarà, mitjançant la locució d’un text, sobre l’espai informatiu web de la Fundació Foment amb els protocols sanitaris en relació a la Covid-19 i se suggerirà la descàrrega de l’aplicació Covid Radar App per ajudar en el control de la Covid-19 a la illa de Menorca.

Per altra banda, la Presidenta del Consell també ha sol·licitat una millora i reforç de la connectivitat aèria amb destinacions estratègiques com el Regne Unit, França o altres destinacions nacionals.


Maó, 10 de maig del 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ