Oberta la convocatòria de la segona edició del concurs per a la selecció d'un cartell per al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El Consell Insular de Menorca ha posat en marxa la segona edició del concurs per a la creació d’un cartell pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Es tracta d’una iniciativa que pretén estimular i fomentar la participació de la ciutadania en la construcció d’una imatge positiva i no estereotipada de la diversitat de gènere i d’orientació del desig.

Com ha manifestat la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torret ‘des del Consell Insular treballam per a seguir donant visibilitat i acompanyament social a aquest col·lectiu. Tot i que seguim fent passes cap endavant, encara queda molt camí per recòrrer per assolir l’absoluta igualtat i garantir tots els seus drets’.

L’import màxim de la convocatòria és de 600 euros que es distribuiran en tres premis. Un primer premi amb una dotació econòmica de 300 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 4 de juny del 2021, inclòs.

Podeu conèixer els detalls de la convocatòria en el següent enllaç: http://gestio.cime.es/Documents/Edictes/12046edi.pdf

Maó, 10 de maig del 2021


Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ