Finalitza el primer torn del programa SOIB Reactiva 2020

El passat 21 d'abril va tenir lloc l'acte de comiat de les 27 persones treballadores que formaven part del primer torn del programa SOIB Reactiva 2020. L'acte va comptar amb la participació de la Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, la consellera d’Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez, la directora insular d’Ocupació, Innovació i Cooperació Local, Nati Benejam, la directora insular del SOIB Menorca, Míriam Cuerva, i les persones participants del programa.

SOIB Reactiva 2020 és un programa de contractació pública a ajuntaments i consells insulars que compta amb tres línies d'ajuda: per joves menors de 30 anys en atur (línia 1), per persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada (línia 2), i per persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectats directament per la crisis econòmica causada per la COVID-19 (línia 3). Les 27 persones que han treballat al Consell Insular de Menorca durant el primer torn han realitzat tasques de manteniment, neteja, jardineria, bugaderia, administració i atenció psicològica, entre d'altres.

Aquest programa està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu, en el marc dels Programes Operatius d'Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, pel fons de l'Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l'impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El Consell Insular ha rebut un total de 489.865,15 € per desenvolupar aquesta actuació.

Maó, 7 de maig del 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ