Es publica el segon número de la revista de promoció de la gastronomia local, Oliaigua

Imatge

El Consell Insular, a través del departament d’Economia, ha publicat el segon número de la revista Oliaigua, una eina de promoció que té el producte local com a eix transversal dels diferents continguts que es publiquen i emmarcada en la candidatura de Menorca com a Regió Europea Gastronòmica 2022. Aquesta segona publicació ha estat finançada pel Consell Insular.

Alguns dels continguts originals multimèdia d’aquesta segona publicació, parlen de l’embotit més antic de Menorca, la carn-i-xulla, les particularitats de la vaca vermella de Menorca o algunes curiositats sobre els guixons, a més d’experiències en primera persona a diversos indrets de l’illa.

Per accedir a tot aquest material, es pot descarregar de forma gratuïta l’aplicació de la revista des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet a través de Google Play o Apple Store.


Maó, divendres 30 d’abril 2021

 
Més informació www.madeinmenorca.org
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa