El Consell Insular cedeix temporalment l’oficina de Vasallo al Servei d’atenció
a persones sordes

El Consell Insular, a través del departament de Benestar Social, cedeix de forma temporal i gratuïta a la Fundació per a Persones amb Discapacitat, l’oficina ubicada al carrer Vasallo, 33B de Maó, per prestar el Servei d’atenció a persones sordes fins que puguin tornar al seu local habitual ubicat al carrer Santa Rita, 22, d’Alaior.

Aquest canvi temporal es deu al fet que l’Ajuntament d’Alaior ha iniciat recentment unes obres de millora per condicionar l’edifici on fins ara ASSORME hi tenia la seva seu. La cessió d’aquest local té una vigència fins al 31 de juliol de 2021 i es podrà prorrogar, en cas que sigui necessari, per un mes més màxim.

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha explicat que “la nostra prioritat és donar una sortida a les necessitats de les nostres associacions i entitats, posant a l’abast, en aquest cas, un espai on es pugui seguir oferint aquest servei de forma adequada i no s’hagi de veure aturat, en conseqüència, per situacions sobrevingudes i imprevistes”.

Maó, 27 d’abril de 2021

Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ