El Departament de Cultura publica el Catàleg d’edicions menorquines 2020

Com cada abril, el mes de les lletres, el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca ha publicat una nova edició del Catàleg d’edicions menorquines, en aquest cas el corresponent a l’any 2020 i que suposa l’especial de la revista “Àmbit” número 65.

Malgrat la situació excepcional viscuda, són moltes i diverses les publicacions que van veure la llum l’any passat, obres de creació, d’investigació, de divulgació, d’autors d’aquí i de fora, però amb l’illa de Menorca com a nexe d’unió. Una publicació que coordina el Servei de Patrimoni Documental i Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, exposa a la presentació del catàleg que “el pitjor hauria estat que, un any més tard, la pandèmia hagués aturat el bon ritme de creació i edició editorial que ha viscut Menorca els darrers anys. I ens hem de felicitar que no hagi estat així. Malgrat totes les dificultats, Menorca ha continuat creant literatura, coneixement i divulgació, i ho ha convertit en una bona nòmina de nous llibres que, des d’ara mateix, ja formen part del patrimoni cultural comú”. “Els llibres menorquins editats el darrer any ens han posat davant els ulls molts motius per raonar, qüestionar, imaginar i fer un món millor”, afegeix el conseller.

El catàleg es pot descarregar a través del portal web del Consell Insular de Menorca i consultar a la plataforma issuu.com. Més informació a:
https://issuu.com/revistaambit/docs/ambit65_catalegedicionsmenorquines_2020


Maó, 21 d’abril de 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa