Menorca es posiciona com a destinació segura

La Fundació Foment del Turisme de Menorca, en conjunt amb el departament de Promoció Turística, ha elaborat un informe que recull l’evolució de la situació sanitària de la nostra illa. L’objectiu d’aquest és posicionar Menorca com una destinació segura, així com diferenciar la nostra realitat de la resta de les balears i d’Espanya.

La necessitat d’accelerar l’elaboració d’aquest informe sanitari diferenciat va sorgir durant una reunió mantinguda amb ASHOME davant l’anunci del Govern britànic, principal mercat emissor de la nostra illa, d’establir aquest estiu un semàfor de nivells de risc per a classificar els diferents països, sent el color verd el que permetrà viatges lliures de quarantena. Cal recordar que, d’acord amb els barems britànics, Espanya se situava de color àmbar quan Menorca estaria situada de color verd, fet que no ens beneficiava.

L’informe inclou les dades sanitàries de la darrera setmana, la incidència acumulada a 14 i 7 dies, i les dades de la campanya de vacunació. Està previst que tingui una periodicitat setmanal i estarà editat en 6 idiomes (català, castellà, anglès, italià, alemany i francès).

Així com ha manifestat la Presidenta del Consell i de la FFTM ‘volem que aquest informe arribi a aerolínies i tour operadors, així com als principals agents turístics, i ens permeti posicionar Menorca com una destinació segura i diferenciada de la resta del territori espanyol’.


Maó, 21 d’abril del 2021

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ