Quinze dies d'intensa activitat! (ALTERNANITS 2019-2020/2021)

Aquests darrers quinze dies el programa ha organitzat un grapat d’activitats per als joves de Menorca. Aprofitant les vacances escolars s’han dut a terme activitats de tota mena en els diferents municipis de l’illa.

Ciutadella:
Els dies 20 i 27 de març els joves participaren a l’Escape Room a Maó. El dimarts 6 d’abril sortiren de ruta a cavall per la zona de Cala’n Bosch i el dimecres 7 d’abril participaren en una ruta de senderisme per la zona des Migjorn.

Es Castell:
El 27 de març els joves sortiren de ruta a cavall per la zona de Cala Mitjana, el 6 d’abril varen participar en un taller d’escalada al rocòdrom de Sant Lluís i el 8 d’abril, es va posar en marxa el curs de sonorització al casal de joves que tindrà una durada de dos mesos.

Es Migjorn Gran:
El 27 de març es va organitzar un taller de fotografia amb mòbil al casal, i el 8 d’abril sortiren de ruta a cavall per Son Xoriguer (Ciutadella).

Ferreries:
El 7 d’abril els joves participaren en un taller de còctels saludables.

El programa AlternaNits comprèn activitats d’oci educatiu i saludable, fomentant la importància del treball en equip, la convivència, la solidaritat i la igualtat, dirigit a joves de 12 a 30 anys. Amb aquesta són ja onze edicions realitzades satisfactòriament i amb un nombre creixent de participants.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe) amb l’organització de l’INJOVE i la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Vegeu les imatges adjuntes de l'activitat.

Per a més informació podeu contactar amb:
www.alternanits.com
971 365 073 / 971 356 050

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa