El Consell i l'Ajuntament de Maó visiten les instal·lacions de l'escorxador de Maó

Responsables de l’Ajuntament de Maó i del Consell Insular de Menorca han visitat recentment les instal·lacions de l'escorxador de Maó, amb l’objectiu de conèixer com es desenvoluparà el Pla d’inversions en aquesta instal·lació i per conèixer quina és l’actual situació de la Cooperativa Verge de Monte Toro, entitat explotadora del servei.

El president de la Cooperativa Monte Toro, Joan Pons, ha guiat els representants públics en una visita que ha reproduït el circuit habitual que realitzen les diferents peces de carn.

Per part de l’Ajuntament, han participat en aquesta visita l’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, així com els regidors del PP Basilio Ferrer, Margarita Pons i Mateu Ainsa. Pel que fa al Consell Insular de Menorca, hi han participat el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons.

Durant aquest recorregut, els representants públics i el president de la cooperativa han tractat els aspectes més importants del pla d'inversions de cara al futur, per garantir el bon funcionament d'aquest servei. Així mateix, tots s'han emplaçat a seguir col·laborant amb l'objectiu de cercar noves sinergies entre les diferents entitats, que puguin anar en benefici de tothom.

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa