L’experiència de Diego Huguet, un dels darrers mestres d’aixa que queden a l’illa, el Convent de Sant Diego o el potencial de Menorca com a escenari de ficcions, continguts de la revista “Àmbit”

El Departament de Cultura publica un nou exemplar de la publicació on també s’exposen, entre altres temes, el programa d’activitats que els ajuntaments impulsen per celebrar el Dia del Llibre i un extens article sobre l’assentament romà de Binicodrellet

El nou número de la revista “Àmbit” dedica una extensa entrevista a Diego Huguet, un dels darrers mestres d’aixa que queden a l’illa. Huguet va aprendre l’ofici del seu pare i parla amb veneració dels antics mestres artesans d’arreu de l’illa alhora que clama pel relleu generacional de la professió.

El Convent de Sant Diego, a Alaior, a la secció “Al Descobert”, o el potencial que té Menorca com a escenari de ficcions són alguns dels continguts del número 64 de la publicació que impulsa el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca. La capçalera també publica un article sobre l’assentament romà de Binicodrellet as Migjorn Gran.

El Dia del Llibre és també present a “Àmbit” de la mà de la programació dedicada a les lletres que han preparat els ajuntaments de l’illa. D’altra banda, la secció “A llibre obert” repassa els principals serveis que, des de l’inici de la pandèmia, ofereix la Xarxa de Biblioteques de Menorca per apropar-nos la lectura a casa nostra.

 
Podeu consultar i descarregar-vos el número 64 de la revista en el següent enllaç:

https://issuu.com/revistaambit/docs/ambit64_revista_2_2021


Maó, 13 d’abril de 2021

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa