Presentació nova edició de Becatalaiotica

Becatalaiotica és un projecte cultural nascut el 2016 de la mà de l’associació d’Amics del Museu de Menorca amb l'objectiu de donar visibilitat al talent jove, reivindicar el valor inspirador del paisatge i promoure la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial entre nous públics.

L'equip organitzador del concurs ha explicat que actualment ens trobam en la fase de captació de participants, que per a poder participar s'ha de tenir entre 16 i 25 anys, s'ha d'emplenar un formulari que es troba a la pàgina web beca.menorcatalayotica.info abans de l'1 de maig de 2020.

D'entre tots els formularis rebuts, se seleccionaran 10 persones que, en una segona fase, hauran de crear un vídeo d'1 minut de temàtica lliure amb l'única condició que hi aparegui Menorca Talaiòtica. Aquests vídeos es publicaran a YouTube i podran ser votats per tothom

Els 5 audiovisuals més votats passaran a la fase final, on durant el mes d'octubre hauran de crear y executar un esdeveniment de caràcter lliure a un jaciment (divulgació científica i/o cultural, dansa o interpretació, discursos d’actualitat, monòlegs sobre qualsevol tema...).

Tot és possible mentre el públic assistent ho trobi interessant, divertit i enriquidor. Tant és així que el públic s'encarrega de puntuar al final de cadascun dels esdeveniments. La proposta més ben valorada pel públic guanya una beca d'estudis valorada en 2000 €.

L'equip organitzador ha explicat que a l'edició anterior va guanyar la valenciana Maite Mira amb un joc de rol basat en la vida d'una comunitat talaiòtica al jaciment de So na Caçana.

Finalment s’ha mostrat el vídeo promocional del concurs, una manera de suggerir que Becatalaioica consisteix en cuinar noves coses a partir de la revisió del patrimoni de l’illa.

Els vídeos es poden veure aquí:

https://www.youtube.com/watch?v=IPJIb-LXmsc&list=PLKFDOMrmsspnduytyRw3RmqPcISJRC_Ue&ab_channel=MenorcaTalai%C3%B2tica

Aquest concurs és possible gràcies a la col·laboració del Consell Insular de Menorca.


Per a més informació: beca@menorcatalayotica.info o tel. 679 570 372


Maó, 7 d'abril del 2021

 
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa