Memòria Fundació 2020

La Consellera de Benestar Social i Vice-Presidenta 1ª de la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, Bàrbara Torrent, la Directora Tècnica, Cristina Fernández i Orestes Carreras com a representant de les entitats membres, han presentat la Memòria d’Activitats 2020. Torrent, ha destacat l’esforç de reorganització en totes les àrees de gestió directa durant la pandèmia, facilitant la marxa dels centres i serveis. Més de 1500 persones d’atenció directe i 2600 atencions posen de relleu una xifra que va augment any rere any. Els serveis socials són la xarxa de seguretat per a la ciutadania més vulnerable i representen la primera línia dels sistema del benestar.

Cristina Fernández ha explicat que els darrers cinc anys Fundació ha incrementat un 75% les persones ateses i un 91% el nombre d’atencions. Aquesta és la raó de la nostra feina: “Promoure l’autonomia i fomentar la capacitat de les persones i oferir el suport que requereix tot el seu voltant”.
Comparativa:

2019: 1367 2020: 1507 – Persones Usuàries
2019: 2405 2020: 2618 – Atencions

Orestes Carreras, en nom de tots els Presidents i presidentes que conformen les entitats membres de Fundació, un total de 13 entitats, ha posat de manifest l’esforç que han fet els professionals de la Fundació per adaptar-se a la situació de pandèmia, i tot i les grans dificultats, continuar prestant els serveis, reinventant-se i adaptant-se en tot moment. “Els Presidents hem tingut la sensació d’uns serveis coordinats i prioritzant l’atenció a les persones usuàries. Per tant, moltes gràcies”.

Maó, 30 de març de 2021

 
Més informació Memòria Fundació 2020
Imatges relacionades
 
 
Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ