IMPLANTACIÓ GRADUAL D'IL·LUMINACIÓ INTEL·LIGENT I AUTOSUFICIENT PER A UNA MENORCA MÉS SOSTENIBLE

El Grup Ciudadanos del Consell de Menorca va presentar en el ple del mes de març (15/3/21) una proposta d'acord per a l'aplicació gradual de la il·luminació intel·ligent i autosuficient en carreteres, carreteres i carreteres urbanes i interurbanes.

Tot i que aquesta iniciativa va ser parcialment aprovada, creiem que s'ha acordat treballar conjuntament amb aquells que han acordat treballar conjuntament amb els ajuntaments de l'illa per millorar l'estat de l'enllumenat urbà i interurbà, de manera que els projectes de disseny de substitució ja incorporin l'última tecnologia en il·luminació eficient i baixes emissions, així com comandament a distància per avançar en l'objectiu comú de millorar la il·luminació i protecció del cel nocturn. Això permetrà una major connectivitat adaptada als objectius d'una Smart Island.

El conseller ha explicat que l'Estratègia Menorca 2030 és el full de ruta per descarbonitzar el sistema energètic de l'illa de Menorca cap a un model basat en la producció d'energies renovables.

Aquesta proposta, encara que parcialment aprovada, creiem fermament que l'illa ha de seguir apostant per la sostenibilitat i seguirem treballant perquè aquest sigui el cas.

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa