SOL·LICITA LA INCORPORACIÓ DE MENORCA COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA AL CLUB DE PRODUCTES DE TURISME FAMILIAR

El conseller Eugenio Ayuso va proposar en el ple del 15 de març de 2021 que la institució insular iniciï tots els tràmits per obtenir el segell de Turisme Familiar i incorporar així l'illa com a destinació turística al Club de Productes de Turisme Familiar.

El Conseller de Cs ha explicat que el Segell de Turisme Familiar ha estat aprovat com a Club de Productes de Turisme Familiar per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració. "L'acord preveu suport i assessorament per a la consolidació del Club de Producte Turístic, especialment en el desenvolupament d'accions conjuntes dirigides a establir i desenvolupar un pla de promoció i suport a la comercialització del producte turístic familiar en els mercats nacional i internacional".

Des de Ciudadanos donem la benvinguda a l'aprovació en el ple de la proposta d'obtenció del segell de turisme familiar i així poder ser una destinació familiar, a més de promoure la reactivació econòmica que tant ens falta en aquests moments.

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa