Les xifres de la Biblioteca Pública de Maó durant el 2020

Hem realitzat un póster amb algunes de les dades més destacades de l'activitat de la Biblioteca Pública de Maó durant l'any 2020

Malgrat la COVID la Biblioteca Pública de Maó ha intentat mantenir la seva activitat habitual i a aquesta infografia es poden observar algunes de les dades més importants del 2020.

Cal destacar que tot i la pandèmia hem tingut un gran volum de préstec i sobretot s'ha incrementat molt l'accés als documents virtuals a través d'ebiblio. S'han duit a terme 99 activitats culturals o didàctiques, una quantitat menor que en anys passats, però s'ha de tenir en compte que la Biblioteca ha estat tancada molts dies i que les mesures sanitàries han impedit fer-ne algunes, tot i que també hem incrementat les activitats telemàtiques per evitar contagis.

La dada que és més important és la de l'increment de nous usuaris i el total de visites a les nostres instal·lacions. Això ens permet observar que els nostres usuaris han vist la Biblioteca de Maó com un espai segur i necessari.

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa