Cs al Consell de Menorca dóna la benvinguda a l'aprovació de la seva proposta per reservar plaça per a aquells que no han pogut presentar-se Proves de certificats en català per estar confinat

Menorca, dilluns 15 de febrer de 2020. El conseller de Cs al Consell de Menorca, Eugenio Ayuso, ha donat la benvinguda aquest dilluns al ple d'aprovació proposta que sol·licita a la institució insular que incentiva la ministeri d'Educació per reservar la plaça i la taxa abonada a aquells que no fer les proves de certificats catalans perquè estaven confinats.

Ayuso ha explicat que la Direcció de Política Lingüística del Govern ha es va negar a reservar places d'examen per a aquells inscrits que havien pagat comissions i no han pogut pujar. "Des de les institucions cal tenir compte el dany laboral i econòmic que això pot causar a la persona, així com
que hauran de sotmetre's a una nova convocatòria, dur a terme el procés de sol·licitud de nou i tornar les taxes corresponents", va dir Ayuso, que ha considerat que "amb la situació que estem vivint en pandèmia es justifica que aquesta evidència no es cancel·li i reserva el lloc a aquells que no han assistit al confinament."

"Cal donar respostes i facilitar els tràmits al ciutadà i posar a disposició de tots els recursos i mitjans per ajudar a resoldre problemes i no posar més obstacles. En un moment de crisi i més dificultats com l'actual, aquest suport s'ha d'intensificar per satisfer la drets personals, socials, educatius i laborals dels ciutadans".

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa