El Consell Insular treballa per saber els efectes de la Covid-19 al tercer sector

Data : 30/04/2020

El departament de Participació Ciutadana i Voluntariat del Consell Insular ha iniciat l’elaboració d’un procés per tal de conèixer les conseqüències de l’impacte de la Covid-19 en el tercer sector. L’objectiu d’aquesta acció és obtenir una fotografia de la situació actual i així poder seguir reforçant el teixit associatiu de Menorca.

El primer pas ha estat l’elaboració d’una enquesta a través de la qual es vol saber com han reaccionat les diferents entitats, quines coses han hagut de canviar o han modificat i sobretot les dificultats que han trobat i les necessitats immediates que han pogut detectar. Aquesta enquesta està adreçada també a aquelles entitats que han entrat a formar part de la primera línia en matèria social i econòmica.

El passat 21 d’abril el departament de Participació Ciutadana i Voluntariat es va reunir amb les entitats que formen la Junta del Fòrum del Tercer Sector per tal de saber els efectes col·laterals que tindrà aquesta crisi sanitària i en la que ja han pogut treballar de forma interna. El fet de traslladar la visió del tercer sector ve acompanyada d’un interès per part del Consell Insular de no deixar a ningú enrere.

El departament de Participació Ciutadana està en contacte amb la Direcció General de Participació Ciutadana i Voluntariat, Maria Mengual, qui està al corrent de les diferents iniciatives que ha pres el Consell i amb qui se seguirà fent feina per tal que a nivell insular el Tercer Sector estigui present en aquesta crisi.

Aquesta enquesta ha sigut enviada als diferents regidors de Participació Ciutadana i Voluntariat dels ajuntaments per tal de fer-los arribar a les associacions del seu municipi. En aquest sentit, se seguirà fent feina de coordinació amb els ajuntaments.

Aquesta enquesta es podrà respondre durant tot el mes de maig.

Accedeix a l’enquesta a través del següent enllaç:
https://forms.gle/tJ2yiWN6fsheYzBQ6

Maó, 30 d'abril de 2020

Més informació Enquesta
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ