El Departament de Joventut vol escoltar les i els joves amb relació a la seva situació a partir de la crisi sanitària, social i econòmica

Data : 29/04/2020

Es presenta una enquesta dirigida als joves d’entre 14 i 30 anys amb l’objectiu de conèixer les principals necessitats que s’han generat entre els joves com a conseqüència de la crisi COVID-19


El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca llança una enquesta per conèixer com afecta a la gent jove menorquina la crisi generada per la COVID-19. Volem detectar les seves necessitats amb la finalitat de posar en marxa mesures concretes per fer front al desafiament en aquest temps d’excepció.

La situació actual afectarà a molts col·lectius, però especialment a les i els joves. És un sector de la societat que, ja abans de la crisi del COVID-19, es trobava moltes dificultats per independitzar-se, d’accedir al món laboral o de tenir accés a la universitat o estudis superiors. Amb aquesta nova situació, tots aquests aspectes s’han vist agreujats.

A partir d’aquesta iniciativa, des del Consell Insular de Menorca vol tenir una fotografia més àmplia de la situació que, aquesta crisi, ha provocat entre el col·lectiu jove de Menorca.

Des del Departament de Joventut del Consell Insular de Menorca i dels diferents ajuntaments de l’illa ja s’està treballant per elaborar un pla d’acció que doni resposta la complicada situació que viu i viuran les i els joves, i que ha de centrar-se en donar recursos a la joventut de Menorca perquè pugui seguir amb el seu projecte de vida.

L’enquesta podrà ser resposta per qualsevol jove de Menorca que tengui entre 14 i 30 anys, el termini és fins al dia 15 de maig de 2020.

Accedeix a l’enquesta a través del següent enllaç:
https://forms.gle/xzBGY7Ny65kYChhx5


Maó, 22 d’abril de 2020

Més informació Enquesta
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa