El Consell Insular elabora unes pautes d’atenció i acompanyament de dol per a les famílies de residents de geriàtrics que estan vivint la pèrdua d’un familiar

Data : 07/04/2020

Davant la situació excepcional que estem vivint des de fa unes setmanes ens ha obligat a canviar la nostra forma d’estar i relacionar-nos amb el nostre entorn. També s’ha eliminat la nostra manera de gestionar el dol de les persones que moren, ja sigui per Covid-19 o per altres causes.

En aquest sentit, la realitat ens obliga a ser més acurats en l’acompanyament d’aquelles persones que estan vivint la pèrdua d’una persona estimada en les circumstàncies actuals, oferint altres formes d’atenció i acolliment que supleixin aquesta necessitat bàsica de compartir i expressar el seu dolor amb els demés i que els permeti honrar la memòria dels seus éssers estimats que han mort.

Des del departament de Benestar Social, conscients d’aquesta realitat, s’ha volgut elaborar unes pautes d’atenció i acompanyament als professionals dels diferents serveis assistencials durant la pandèmia per Covid-19, així com també a l’acompanyament de dol a les famílies que estan vivint la pèrdua d’un familiar per Covid-19.

Aquest material es va transmetre la setmana passada a totes les gerències dels centres residencials de persones majors.

Maó, 7 d’abril del 2020

Departaments relacionats Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ