Entrega de distribució de mascaretes per al sector del transport terrestre

El Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, ha dictat les instruccions per a la distribució de les mascaretes destinades als treballadors i treballadores de les empreses destinades al transport de mercaderies i passatgers.

L’entrega d’aquestes es realitzarà a través de la xarxa de les oficines de correus que en faran entrega a empreses i autònoms que desenvolupen la seva tasca en el transport públic de mercaderies per carretera, transport públic de passatgers en autobús, taxi i VTC i transport sanitari.

Per a fixar els criteris d'assignació de mascaretes, el Ministerio de Transportes y Movilidad, ha tingut present que no és necessari dur posada la mascareta de manera continuada, només en aquelles situacions en què resulta impossible mantenir la distància social. També s’han tingut en compte les successives reduccions en el servei de transport de passatgers que s’han practicat des de la declaració de l’Estat d’Alarma.

La recollida de les mascaretes es podrà realitzar a partir del dimarts 7 fins al divendres 17 d’abril a les corresponents oficines de correus dels municipis de: Ciutadella de Menorca, Maó, Sant Lluís, Es Castell, Alaior, Es Mercadal i Ferreries.

Per a la recollida, no serà necessària la presentació de cap sol·licitud prèvia, només serà necessari presentar:

DNI o equivalent en el cas dels autònoms.
Acreditació o representació vàlida en el cas d’empreses.


Maó, 6 d’abril del 2020

Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ