Notícies i actualitat

El Consell celebra el Dia d'Internet amb emprenedors que utilitzen les TIC per desenvolupar els seus projectes

Data : 17/05/2012El Consell Insular de Menorca, conscient de la importància que tenen les noves tecnologies en el desenvolupament personal i professional, i més per a un territori illenc com Menorca, vol sumar-se a la celebració del dia mundial d’Internet el proper dia 17 de maig.

Per aquest motiu, des de l'Àrea d'Innovació s'ha organitzat una jornada sobre Internet amb un programa que comptarà amb diverses intervencions, que aniran tractant des de la història d'Internet fins a persones relacionades amb el món empresarial i com l'ús d'Internet i de les TIC contribueixen al seu èxit personal i empresarial i milloren la gestió i l’eficiència empresarial.

Aquesta jornada serà gratuïta i oberta al públic, i es durà a terme a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca a la plaça de la Biosfera de Maó des de les 18 a les 21 h.

Es presentaran també els projectes en noves tecnologies que el Consell Insular de Menorca realitza dins el Pla Innova, Projecte Menorca Accessible. Estan programades també dues conferències a càrrec de Manel Camps (cap de projectes de SILME) i Antoni Febrer (consultor en TIC a l'empresa Context) sobre l’evolució de les TIC i les seves influències sobre els hàbits actuals.

També es durà a terme una taula rodona amb la participació de cinc emprenedors que han tingut èxit professional i que tenen les TIC com una eina important en el seu desenvolupament professional, com són Luís Meca (soci fundador de Cry Translator); David Bell (director de màrqueting de Pretty Ballerinas); Joan Pons Moll (dissenyador gràfic internacional); Víctor Mayans (director de l’hotel Audax, de l’empresa RTM), i Olivia Díaz i Mònica Gomila (ajudanta de direcció i responsable de màrqueting de Viatges Magon).

"Des del Consell de Menorca ens volem sumar a la celebració d'aquest dia mundial d'Internet, ja que creim que s'ha de fer una aposta clara per les noves tecnologies i aprofitar les oportunitats que aquestes ens brinden per millorar la nostra qualitat de vida" explica la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons. “Es tracta de donar a conèixer les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels ciutadans”, afegeix.


Maó, 11 de maig de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS