Vine a navegar 2012

 


El Consell Insular de Menorca amb l'EBE (Escola Balear de l'Esport), la Federació Balear de Vela, mitjançant la delegació a Menorca i els clubs nàutics de l'illa organitzen un curset de vela de quatre capvespres per als mesos d'abril fins a juliol adreçat als escolars de 3r a 6è de primària de Menorca, a realitzar en un dels següents clubs nàutics: Club Nàutic Ciutadella, Club Marítimo de Mahón, Club Náutico Villacarlos i Club Nàutic Fornells.


La inscripció al curs es farà durant els dies 12 a 16 de març en que els alumnes interessats hauran de portar a l'escola el formulari omplert del club nàutic que els hi correspongui (a dins el full d'inscripció es detalla quines escoles hi ha assignades). A excepció dels alumnes que hagin rebut el triptic entre els dies 12 i 16 de març, que tindran fins dia 20 per lliurar-lo a l'escola.


Durant els dies 26 i 27 de març es comunicarà a l'escola la llista d'alumnes admesos al curset i s'enviarà també per correu electrònic als pares.


Els alumnes admesos tindran entre el dia 28 de març fins dia 2 d'abril per a fer el pagament de 20 € en concepte d'assegurança al número de compta que se li facilitarà per correu electrònic als pares i a l'escola.


Una vegada comprovats els pagaments, es convocarà als pares dels alumnes inscrits a les reunions informatives que es celebraran entre les setmanes de 16 a 27 d'abril. 

PER A MÉS INFORMACIÓ: CONSULTI ELS TRÍPTICS I ELS FORMULARIS, AL TELÈFON 971360849 O AL CORREU ELECTRÒNIC: esports@cime.es


- Reunions informatives pares/mares/tutors.

- Triptic.

- Full inscripció Club Náutico Villacarlos.

- Full inscripció Club Marítimo Mahón.

- Full inscripció Club Nàutic Ciutadella.

- Full inscripció Club Nàutic Fornells.

 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS