Notícies i actualitat

A través de la Fundació iBit de la Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d'Ocupació del Govern balear, neix el Doctor TIC, un nou servei d'assessorament tecnològic per a empreses i emprenedors.

Data : 13/03/2012

Doctor TICDr. TIC és un servei d'assessorament tecnològic per a empreses que volen obtenir una visió general del grau d'ús de les TIC al seu negoci. A través d'aques servei i emplenant un senzill qüestionari, és possible establir en quin estat ens trobem en relació amb l'ús que en feim dels mitjans tecnològics que tenim a la nostra disposició. D'aquesta manera, detectarem en quines àrees podem millorar i quines solucions existeixen per a optimitzar el nostre negoci. Com millorar la gestió amb programes informàtics, fer ús de les xarxes socials per a obtenir major rellevància social, o vendre els nostres productes en línia.

Un cop realitzat el diagnòstic inicial, el pacient tecnològic rebrà les recomanacions en forma de prescripcions personalitzades i, en funció del resultat del test, podrà seguir una sèrie de consells que l'ajudaran a decidir quines accions portar a terme i com fer-ho.

El Dr. TIC també el guiarà cap als recursos necessaris per a assolir el repte de la incorporació d'aquestes noves eines, donant-li accés a recursos formatius i tota una sèrie d’informació ja adaptada a les seves necessitats.

A més del diagnòstic, el Dr. TIC també respondrà les seves consultes de manera personalitzada a través del servei de Preguntes més Freqüents, per correu electrònic, via telefònica o a través del xat

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS