Reducció dels horaris de les línies de transport públic

Data : 18/03/2020

La declaració de l’estat d’alarma decretat aquesta setmana comporta el reajustament de les línies de transport públic. Així , el departament de Mobilitat del Consell Insular ha acordat noves mesures tant de reducció de línies com de mesures de seguretat per als usuaris.

S’ha tingut en compte la necessitat de mantenir els horaris suficients per a garantir a la ciutadania l’accés amb transport públic als seus llocs de treball i als serveis bàsics, com per exemple als serveis sanitaris. Els nous horaris i modificacions en les línies les podreu trobar a la pàgina web www.tmsa.es.

La capacitat màxima dels busos es redueix al 50% per tal de garantir les distàncies mínimes de seguretat. Així, el duple de seients només podrà ser ocupat per una única persona.

A més a més, les condicions d’higiene i desinfecció s’han vist intensificades per garantir totes les condicions de salubritat, tant a les persones usuàries com als conductors.

Maó, 18 de març del 2020Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS