Es posa a disposició de les persones sense llar un nou servei d’acollida per fer front a la propagació del covid-19

Data : 20/03/2020

Les persones que dormen al carrer s’enfronten a la limitació de recursos per protegir-se de l’epidèmia sanitària generada pel covid-19. Aquesta crisi sanitària fa que la manca d’un sostre impossibiliti qualsevol confinament, el que comporta que es converteixen en un col·lectiu de risc.

Conscients d’aquesta realitat, la primera mesura adoptada pel Consell Insular i els ajuntaments de l’illa ha estat l’obertura de les cases d’acollida durant 24 hores. A més a més, la institució insular, Càritas de Menorca i Creu Roja han sumat esforços per a habilitar més recursos per aquest col·lectiu.

Així, el Bisbat de Menorca posarà a disposició l’edifici de Sant Joan dels Vergers de Maó per atendre, en cas que sigui necessari, les persones sense llar. Per la seva banda, Creu Roja aportarà el seu equip de voluntaris per oferir serveis assistencials i el Consell Insular es farà càrrec de les despeses del menjar i de la neteja.

Actualment es compta ja amb dues peticions, trameses pels ajuntaments, i el servei començarà a estar actiu i operatiu a partir d’avui.

Maó, 20 de març del 2020


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Benestar Social
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS