El Consell Insular promou l’adopció responsable d’animals

Data : 17/12/2019

El Consell Insular conjuntament amb els centres d'acollida i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella ha llançat una nova campanya de conscienciació social que pretén promoure l’adopció responsable d’animals. La campanya consisteix en la divulgació d’un vídeo, que podeu trobar a les plataformes socials del Consell Insular, dels centres d'acollida i de les protectores d’animals de Menorca, on es vol transmetre el missatge que, en cas d’estar convençuts de tenir una mascota a casa, la millor opció és adoptar.

La campanya coincideix amb la temporada nadalenca, quan moltes famílies opten per comprar una mascota que, en alguns casos, mesos més tard serà abandonada. En aquest sentit, el Consell Insular vol conscienciar de la diferència entre rebre ‘un regal’ i tenir cura d’una mascota.

Segons ha manifestat la consellera Cristina Gómez «amb aquest tipus de campanya volem donar visibilitat als animals que romanen als nostres Centres d’Acollida. Tot i que la ciutadania està de cada vegada més conscienciada d’adoptar una mascota, és necessari continuar amb aquesta tasca divulgativa».

Al llarg d’aquest any ja s’han adoptat 195 cans i 101 moixos, unes xifres que des del Consell Insular es valoren de manera positiva, ja que la tendència als abandonaments va a la baixa. Actualment es troben 14 cans i 13 moixos a la Protectora d’Animals de Maó, i 14 cans i 15 moixos a la Protectora d’Animals de Ciutadella.

Maó, 16 de desembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Spot adopcions responsables
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS