Notícies i actualitat

El Consell rep la primera visita institucional de la consellera Patricia Gómez

Data : 19/09/2019

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, han rebut aquest matí la primera visita institucional de la consellera de Salut del Govern Balear, Patricia Gómez. En el transcurs de la reunió s’han tractat els principals projectes a desenvolupar durant aquesta legislatura i s’han marcat les prioritats de gestió. Al mateix temps, aquesta reunió ha estat una mostra més de la col·laboració interinstitucional entre Govern i Consell.

La Presidenta, Susana Mora, ha fet palès de la necessitat d’apropar més els serveis sanitaris a la societat menorquina. Així ha manifestat la necessitat de reduir les llistes d’espera quirúrgiques amb menys de 180 dies, i aconseguir que les llistes d’espera de les consultes siguin de menys de 60 dies. També ha remarcat la necessitat de la creació del nou Centre de salut a Alaior i a Ferreries, i fer la reconversió del Centre de salut de Dalt Sant Joan.

Per acabar, tant la Presidenta Mora com la consellera Gómez, han incidit amb la necessitat de seguir avançant amb la reconversió de l’Hospital Verge del Toro. Entre els objectius a mitjan termini d’aquest projecte es trobaria l’elaboració del pla d’usos.

Maó, 19 de setembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS