Notícies i actualitat

Integrasport 2019 – 2020 comença la seva tercera campanya consecutiva de treball en valors a l’esport en edat escolar.

Data : 26/08/2019

INICI INTEGRASPORTEl Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports incorpora novament Integrasport, dins el Programa Posam Valors a l’Esport,
Un programa que es basa en oferir, a tots els clubs esportius de Menorca, una eina per a desenvolupar un treball integral en la formació esportiva.

Després de 4 anys de la publicació del Decret d’Esport en edat escolar, que regula la pràctica esportiva en les edats compreses entre els 3 i 6 anys, i d’una feina ja iniciada el 2015; es continua la feina dels anys anteriors amb un objectiu de continuïtat i consolidació dels valors que el Servei d’Esports del CIME i molts clubs esportius de Menorca ja tenen integrats en els seus entrenaments i plantejaments a la competició del seu esport específic.

Treball de valors amb accions dirigides a tots els agents que intervenen en l’esport escolar: esportistes en edat escolar, tècnics esportius, familiars, directius, àrbitres, delegats i públic general.

Partint de la implicació de l’any passat amb 12 clubs adherits, 6 delegacions esportives implicades, un total de 625 esportistes participants, 70 tècnics formant-se i més de 500 sessions realitzades durant la temporada; s’obre ara el període d’adhesió a Integrasport.
Tots els clubs que ho desitgin, poden inscriure’s a l’edició Integrasport 2.019 – 2020 adreçant-se al departament d’esports del Consell Insular de Menorca.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS