Notícies i actualitat

Oferta pública d’ocupació: nova convocatòria per a la prova prèvia de coneixement de llengua catalana

Data : 06/08/2019

El Consell Insular de Menorca informa que, arran de les al·legacions presentades a les llistes provisionals d’admesos i exclosos a les diverses convocatòries de l’Oferta Pública d’Ocupació 2016 i 2017 i tres recursos a les llistes definitives que fan referència a la manca de publicació de les proves prèvies de català, es fa públic la nova convocatòria de la prova prèvia de coneixement de llengua catalana pels nivells C1, B2, i B1.

Aquesta nova convocatòria tindrà lloc el pròxim 2 de setembre del 2019 a la seu del Consell Insular de Menorca. En la pàgina (oposicions.cime.es) us informarem de l'horari de la prova prèvia de coneixement de llengua catalana pels nivells B1, B2 i C1 i dels aspirants citats que hauran de presentar-se per superar la prova prèvia de català.

La no superació de la mateixa és eliminatòria pels aspirants que volen continuar amb el procés de selecció de les convocatòries de l'oferta pública d'ocupació 2016-2017, i així es farà constar en la publicació de les llistes definitives d'admesos i exclosos, del dia de la primera prova i els tribunals per la realització de la primera fase de l'oposició.

Els aspirants que ja varen superar la prova de coneixements de llengua catalana realitzada al desembre de 2018, mantindran la puntuació. Així mateix, els aspirants que puguin acreditar el certificat de coneixement de llengua catalana exigit a la convocatòria el dia de la prova quedaran exempts de la realització de la mateixa.

Els aspirants inscrits per les convocatòries de les places d'auxiliar d'infermeria i auxiliar cuidador no s’han de presentar i seran convocats a posteriori en la pàgina http://oposicions.cime.es -proves de català-.


Maó, 6 d’agost del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Serveis Generals
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS