Notícies i actualitat

El camp de Futbol de Cala en Porter estrena gespa

Data : 14/06/2019

La Presidenta en funcions del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada per l’alcaldessa en funcions de l’Ajuntament d’Alaior, Coia Sugrañes, i dels consellers en funcions, Cristina Gómez i Miquel Company, han visitat aquest matí el camp de futbol de Cala en Porter. Així han pogut veure in situ les actuacions que s’han dut a terme en aquesta instal·lació esportiva. Del global de les millores, en concret, el Consell ha subvencionat la gespa artificial, el que permetrà una reducció en el consum d’aigua per al manteniment del camp.

Aquesta actuació forma part del conjunt de projectes subvencionats a través de les inversions financerament sostenibles a càrrec del superàvit pressupostari de l’exercici del Consell del 2016. L’equip de govern del Consell Insular va decidir al 2017 invertir gairebé 10.000.000€ del superàvit en projectes que donin respostes reals a necessitats del conjunt dels municipis de Menorca. Gran part d’aquests recursos es van destinar en projectes de millora d’eficiència energètica, en especial èmfasi a la millora dels recursos hídrics de l’illa.

Així, dels gairebé 10.000.000€ es van destinar 7.000.000€ per a projectes de matèria d’aigua, 750.000€ per a projectes d’eficiència energètica, i 900.000€ per a millorar l’eficiència energètica dels camps de futbol (canvi de gespa, millora de la lluminària, instal·lació d’aljubs...).

En aquest sentit, la Presidenta en funcions, Susana Mora, ha destacat que com a institució insular és imprescindible que apostem per una millora del consum energètic i de l’aigua de la nostra illa i ha afegit que «hem de ser capaços de traslladar el nostre compromís contra el canvi climàtic també amb la gestió dels recursos hídrics i consum d’energia de les nostres instal·lacions públiques. El nostre compromís amb el medi ambient ha d’estar present en cada una de les nostres actuacions».

El conseller en funcions d’Esports, Miquel Company, ha posat èmfasi amb la importància de promoure l’accés a l’activitat física de tots els menorquins i menorquines i oferir-los unes instal·lacions esportives de qualitat.

En total, per aquesta actuació, el Consell ha invertit 90.000€ que ha proporcionat a l’Ajuntament d’Alaior per a la instal·lació de la gespa artificial. La institució municipal ha estat l’encarregada de gestionar i portar a terme el projecte. La resta d’actuacions portades a terme al centre esportiu de Cala’n Porter han estat subvencionades íntegrament per l’Ajuntament d’Alaior. L’alcaldessa d’Alaior, Coia Sugrañes, ha agraït el suport i la col·laboració del Consell Insular per poder portar a terme projectes com aquest que tanta falta fan a la urbanització de Cala en Porter.

La consellera en funcions de Serveis Generals, Cristina Gómez, ha recordat que a través de les IFS s’han invertit al municipi Alaior més de 230.000€, repartits de la següent manera: recuperació d’aigües de reg del camp de futbol Los Pinos 46.066,07 €, millores a l’enllumenat d’instal·lacions esportives 101.489,21 euros, i les millores al camp de futbol de Cala’n Porter 90.000€.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS