Notícies i actualitat

Les conselleries de Medi Ambient i de Projecció Econòmica es reuneixen amb les principals cooperatives agràries de Menorca

Data : 16/09/2015

Fa uns dies el conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares; el director insular de Projecció Econòmica, Miquel Company, i el director insular de Medi Rural i Medi Marí, Miquel Truyol, es van reunir amb els presidents i els gerents de les principals cooperatives agràries de Menorca: Cooperativa Sant Martí, Cooperativa del Camp de Menorca, Cooperativa Sant Bartomeu, Cooperativa Virgen de Monte Toro i Cooperativa Insular Ganadera (COINGA).

La trobada va servir com a primera presa de contacte entre el sector cooperatiu i el Consell Insular de Menorca, en el decurs de la qual es va presentar la nova estructura orgànica i funcional, així com els nous responsables de l'àrea.

Entre els temes tractats es va parlar de les diferents línies de promoció dels productes i de la necessitat que el PDR s'adapti a la realitat insular. A més es va reclamar una major simplicitat administrativa en la gestió dels expedients. Sobre els costos derivats de la doble insularitat, es va plantejar la necessitat d'incloure els productes agraris en el Règim Especial de Balears (REB), la necessitat d'avançar en la reutilització d'aigües depurades per disminuir el cost en farratges i conservar el recurs hídric, la necessitat d'augmentar el consum de productes locals per part dels sectors turístic i de restauració, i es va parlar de la representativitat i operabilitat dels òrgans de participació com el Consell Agrari.

Maó, 16 de setembre 2015

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS