Notícies i actualitat

Exposició de Josep Vives Campomar. La quietud de les coses

Data : 19/11/2018

El dia 23 de novembre a les 20 hores s'inaugura en la sala del Roser de Ciutadella l'exposició Josep Vives Campomar. La quietud de les coses, que promou el Departament de cultura del Consell Insular de Menorca.

L'exposició romandrà en la sala del Roser fins dia 5 de gener de 2019 i posteriorment itinerarà fins a Ca n'Oliver de Maó, on obrirà portes fins a dia 28 d'abril, data en la qual serà clausurada.

Aquest projecte d'exposició institucional va ser aprovat per la Comissió d'Arts Visuals del Consell Insular segons la proposta del consultor d'art Carles Jiménez, que actua de comissari.

Els objectius de la mostra són donar a conèixer la producció artística del pintor maonès Josep Vives Campomar, més conegut com a Pepe Vives, des de la seva darrera exposició a la nostra illa que va tenir lloc l'any 2005 en el Museu de Menorca.

Pepe Vives, fill del també pintor Joan Vives Llull, és una de les figures més representatives en el panorama artístic de Menorca des de mitjans del segle XX fins a l'actualitat i compta amb una extensa trajectòria creativa.

L'exposició recollirà obra nova propietat del pintor i també altres de col·leccionistes privats. La conformen de 52 quadres, entre pintura a l'oli, dibuixos i gravats.

Amb la seva pintura de bodegons l'autor ens proposa reflexionar al voltant de com percebem la realitat, i d'aspectes com l'impermanència, la dignitat i la senzillesa dels objectes més quotidians.


Maó, 19 de novembre del 2018

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS